plan b projecten
voor de horeca

Op zoek naar een totaaloplossing voor het interieur van uw horecazaak? Bij plan b projecten bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder interieurontwerp, herinrichting, renovatie en nog veel meer. Wij staan klaar om uw ideeën om te zetten in prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Daarnaast verzorgen wij ook de projectinrichting, projectmanagement en projectregie, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw horecaonderneming.
Hotel Voncken
Aan de rand van het bruisend centrum van Valkenburg aan de Geul ligt het stijlvolle Hotel Voncken. We hebben elegantie en modern comfort weten te combineren waardoor gasten zich meteen thuis voelen.
BOQUE
‘Ouderwets gezellig borrelen in een nieuw jasje’, dat is zoals BOQUE in Valkenburg zichzelf op de kaart zet. BOQUE is een combinatie van een gezellige huiskamer tot feestlocatie.
Da Pio – Italian Fine Food & Bar
Da Pio staat bekend om haar authentieke Italiaanse keuken en sfeervolle ambiance. Onze samenwerking heeft geleid tot een warm, gastvrij en stijlvol restaurant.
Bonne Aparte

Ontdek de gezelligheid van een ouderwetse kroeg, maar in een hip en eigentijds jasje. Ontdek Bonne Aparte in het prachtige Valkenburg.

Wij zijn plan b projecten
Ontwerp, realisatie & projectmanagement

Of het nu gaat om maatwerk meubilair, verlichting, stoffering of raamdecoratie, plan b projecten zorgt voor een totaalinrichting die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw horeca-interieur naar een hoger niveau tillen!

Daag ons uit
We springen graag met u in het diepe…