plan b projecten
voor kantoren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor kantoorinrichting en -renovatie? Plan b projecten is dé expert op het gebied van interieurprojecten. Met onze uitgebreide diensten, waaronder herinrichting, ontwerp, projectmanagement en meer, zorgen wij voor een totaalinrichting die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.
Open Line
Open Line Maastricht staat voor een betrouwbare partner in cloudoplossingen en meer. Samen hebben wij een prettige werkomgeving gecreëerd voor de medewerkers van Open Line.
Pragmatics
Vanuit vestigingen in Maastricht en Eindhoven bemiddelt Pragmatics Finance Professionals bij uiteenlopende opdrachtgevers, zowel in de profit- als de non-profitsector. Hierbij streven ze altijd naar de perfecte match.
Colonel
Voor een petrochemisch bedrijf op Brightlands werd een kantoorruimte gerealiseerd in de Colonel in Maastricht.

Wij zijn plan b projecten
Ontwerp, realisatie & projectmanagement

Onze ervaren binnenhuisarchitecten en interieurarchitecten zorgen voor unieke interieurconcepten en maatwerkoplossingen. Van verlichting tot stoffering, van afbouw tot projectvloeren en van schilder- tot behangwerk… Wij regelen het allemaal. Vertrouw op plan b projecten voor een professionele kantoorinrichting die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Daag ons uit
We springen graag met u in het diepe…