plan b projecten
voor de overheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie van gebouwen? Plan b projecten biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder herinrichting, renovatie, ontwerp, projectinrichting en projectmanagement. Met een uitgebreide staat van dienst staan wij voor een totaalinrichting die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.
Gemeente Stein
De raadzaal van gemeente Stein is de belangrijkste vergaderzaal waar de gemeenteraad van Stein bijeenkomt. Gemeente Stein was toe aan een andere vergadercultuur. Dat maakte een andere en multifunctionele indeling van de raadzaal noodzakelijk.
Infocentrum Belvédère
In opdracht van de Gemeente Maastricht heeft plan b projecten een voormalige showroom omgetoverd tot informatiecentrum Belvédère. Met een prachtig ontwerp van Lian Fuchs (AMA Architecten) biedt deze ruimte kantoren, expositieruimtes, een ontvangstbalie en presentatieruimtes verdeeld over twee verdiepingen.
Gemeente Maastricht Boschstraat
Op Boschstraat 45 staat een monumentaal juweel wat ooit het luxueuze woonhuis was van Petrus Regout, de stichter van Sphinx Sanitairfabrieken in Maastricht. Plan b projecten realiseerde een upgrade van het gebouw, met respect voor het monument.
Gemeente Maastricht Sint Maartenslaan
Op de Sint Maartenslaan in Maastricht staat een groot rijksmonument waarin de vorige eeuw de Technische School Maastricht gevestigd was. Plan b projecten realiseerde een upgrade met energiezuinige en stijlvolle verlichting, schilderwerk en inrichting.

Wij zijn plan b projecten
Ontwerp, realisatie & projectmanagement

Of het nu gaat om het creëren van 2D- en 3D-ontwerpen, het realiseren van maatwerk interieurconcepten of het verzorgen van verlichting, stoffering en afbouw – wij hebben de kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken. Met onze focus op kwaliteit en vakmanschap zorgen wij voor duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden. Vertrouw op plan b projecten voor uw interieurprojecten. Wij staan klaar met professioneel advies, hoogwaardige materialen en een uitstekende service om uw visie tot leven te wekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Daag ons uit
We springen graag met u in het diepe…