plan b projecten
voor de retail

Wilt u uw retailruimte transformeren tot een ware eyecatcher? Plan b projecten is dé expert op het gebied van interieurprojecten, herinrichting en renovatie binnen de retailsector. Met onze uitgebreide dienstverlening, waaronder ontwerpen in 2D en 3D, projectinrichting, projectmanagement en projectregie, zorgen wij voor een totaalinrichting die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.
Bernard Fashion
Bernard Fashion ligt in het hart van Sittard. Een retailshop gespecialiseerd in dames- en herenmode waarin interieurarchitectuur, klantbeleving en retail samenkomen voor het ultieme winkelplezier.
Juwelier Monfrance
Juwelier Monfrance biedt een uitgebreide collectie aan horloges, sieraden en meer. Alles draait om het neerzetten van een sfeervolle winkelervaring van de klant.
Mir’s Casual Chique
Mir’s Casual Chique is een kleurrijke en vrolijke dames modezaak in hartje Beek. Een stijlvolle winkel met een warme en aangename sfeer.
Sjeunkes
Bij Sjeunkes in Beek vind je de hipste kinderschoenen en kinderkleding van diverse merken. Een winkel met speelse inrichting voor kinderen.
Keurslagerij Eidams, Bufkes en bakkerij Dukers in Winkelcentrum Stein
In Winkelcentrum Stein zijn onder één dak de winkels van Keurslagerij Eidams, bakkerij Dukers en broodjeszaak Bufkes te vinden. Elke zaak heeft een eigen identiteit en het geheel past goed bij elkaar.
Bakkerij Dukers
Bakkerij Dukers is een begrip in Zuid- en Midden-Limburg en heeft inmiddels diverse vestigingen. Binnenstappen in een bakkerswinkel krijgt een heel andere beleving.
’t Heukske – Traiteur en kaasspecialist
’t Heukske in Winkelcentrum Stein is dé speciaalzaak op het gebied van kazen, verse broodjes en meer. Alle winkelonderdelen lopen naadloos in elkaar over.
Haan Optiek
Haan Optiek is inmiddels een begrip in Stein vanwege hun uitstekende service en garantie, gediplomeerde vakmensen en een uitgebreide collectie monturen en producten. Elk detail is doordacht ontworpen om de klant te omarmen met comfort en stijl.

Wij zijn plan b projecten
Ontwerp, realisatie & projectmanagement

Onze ervaren binnenhuisarchitecten en interieurarchitecten creëren unieke interieurconcepten en maken gebruik van hoogwaardige materialen en maatwerkoplossingen. Van interieurbouw tot verlichting, afbouw, stoffering, raamdecoratie, schilderwerk en behangen, projectvloeren, binnenwanden, deuren en plafonds tot winkelconcepten en winkelinrichting – wij regelen het allemaal voor u. Laat plan b projecten het droominterieur van uw winkel realiseren! Neem vandaag nog contact met ons op.

Daag ons uit
We springen graag met u in het diepe…